Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Pokus o divácký rekord!

Velké brněnské derby momentálně druhého se třetím týmem nadstavbové skupiny A1 Ženské basketbalové ligy VALOSUN KP BRNO : BK IMOS BRNO se hraje již tuto sobotu!


Spolu s tradičně bohatým doplňkovým programem (tombola, soutěže, ukázky basketbalových dovedností kategorií 2000, 2002/3) můžete v rámci projektu SPORTOVCI POMÁHAJÍ koupí keramických píšťalek také podpořit hendikepovaného Míšu Stuchlíka (více ZDE: http://www.sportovcipomahaji.cz/news/brnenske-derby-v-zenskem-basketu-s-misou-pokus-o-divacky-rekord/) a podílet se na pokusu o divácký rekord letošního ročníku ŽBL (zatím 1100 diváků na minulém domácím vítězném derby).


Vezměte sebou i vaše kamarády, či známé a staňte se "šestým" hráčem královopolského týmu... Již od čtvrtka se navíc můžete zapojit do soutěžních otázek o ceny společnosti VALOSUN a.s. a klubu VALOSUN KP Brno v brněnském Deníku, jihomoravské příloze MF Dnes a na rozhlasových stanicích ČRo Brno a rádio Krokodýl!!


Očekávaný souboj mladých královopolských děvčat s euroligovým týmem z Žabin začíná v městské hale Vodova v 16:30 hodin, ale vzhledem k očekávané vysoké návštěvě a předzápasovému programu doporučujeme přijít dříve (diváci s klubovou šálou VALOSUN dostanou poukázku na pivo zdarma)!

Pokus o divácký rekord!