Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

BRNO V POHYBU

Co Vás na festivalu brněnského sportu čeká?


Hlavními partnery z oblasti sportu jsou TJ Sokol Brno I, který sám o sobě reprezentuje 8 různých sportovních disciplín, a Unie sportovních klubů města Brna, která sdružuje 14 prvoligových sportovních klubů v čele s HC Kometa Brno, FC Zbrojovka Brno a VALOSUN KP Brno.


Mezi dalšími sporty nebude chybět přehlídka bojových umění – představí se disciplíny jako aikido, capoiera, hung kyun, muay thai, taekwon do, či japonské kendo.


Pro ty, kdo nevěří, že šachy se svou náročností dokáží vyrovnat vrcholovému sportu, bude letošní účast šachového klubu Lokomotiva Brno příležitostí zjistit, jak se člověk dokáže u partie zapotit.


Připraven bude rovněž bohatý doprovodný program. Připravují se ukázky a exhibice i soutěže o zajímavé ceny. Změřit své síly budete moci v hodu na koš, ve střelbě na bránu, ve veslování a dalších disciplínách. 


Vstup zdarma.


Kdy: 7. září 2014 | 13:00


Kde: Stadion Sokol Brno I, Kounicova 20


Více informací na www.brnovpohybu.cz


Na setkání s Vámi se těší také zástupci VALOSUNu KP Brno


Akce se koná pod záštitou primátora města Brna Bc. Romana Onderky.

BRNO V POHYBU