Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Katka letí na MS žen!

VALOSUN KP Brno bude zastoupený na MS žen v Turecku! Dirigovat reprezentaci ČR bude Katka Sedláková, odchovankyně z Králova Pole!


Trenér národního týmu žen Lubor Blažek oznámil finální nominaci pro závěrečnou část přípravy před MS i pro samotný světový šampionát, kde Katěřina nechybí. Po soustředění v Praze opouští tým křídelní basketbalistka Kateřina Hindráková.


Lubor Blažek zúžil sestavu národního týmu po turnaji v Karlových Varech na 13 hráček. Na následný turnaj v Ankaře neodcestovala právě  Hindráková. K týmu se opět připojila na soustředění v Praze a absolvovala s reprezentačním výběrem další tréninkový týden.


 „Už ta úvodní nominace byla náročná. Výkony během přípravy se navíc měnily. I z toho důvodu jsem se rozhodl tento týden ještě pokračovat ve 13 hráčkách. Původně jsem chtěl pracovat už s dvanáctkou, ale byly tam i jiné možnosti, tak jsem zúžil nominaci jen na 13. Ty chvíle rozhodnutí jsou vždy těžké,“ potvrdil Lubor Blažek, že měl na výběr z více variant.


Trenér Blažek má po dnešním rozhodnutí k dispozici finální dvanáctku hráček více jak dva týdny před začátkem světového šampionátu. V této sestavě odehraje národní tým ještě tři přípravná střetnutí. Nejprve odcestuje v příštím týdnu ke dvěma přípravným střetnutím do Srbska, aby pak přípravu zakončil basketbalovým hitem – soubojem s USA v pražské Tipsport Areně v úterý 23. září.


Více - ZDE: http://sport.idnes.cz/nominace-ceskych-basketbalistek-na-mistrovstvi-sveta-ppi-/basket.aspx?c=A140912_122904_sport-basket_ald

Katka  letí na MS žen!Katka  letí na MS žen!Katka  letí na MS žen!Katka  letí na MS žen!