Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Vítězný finiš

V 6. kole CEWL potvrdil VALOSUN KP roli favorita a porazil celek SBŠ Ostrava 74:55. Úvod zápasu naznačoval jasnou záležitost pro Brňanky (13:0), ale hostujcí tým zabojoval a vyhrál druhou a třetí čtvrtinu.


Po třiceti minutách se solidně střílející Ostrava (trojky 3:6) dokonce dotáhla na rozdíl čtyř bodů, ale v závěrečné části basketbalistky VALOSUNu KP zabraly a vítězství si pohlídaly. Soupeř doplatil na 24 ztrát. Domácí družstvo nastoupilo bez zraněných a nemocných Sedlákové, Šípové a Adamové, v neúplné tabulce skupiny B má bilanci 3/2 a šanci na postup do Final Four.


VALOSUN KP Brno - Ostrava 74:55 (25:11, 39:27, 52:48)


Body: Sprague 22, Adamcová 13, Mrhálková 11, Jones a Švrdlíková 7, Vlková a Kopecká 4, Giacintova 3, Vojtková 2, Maturová 1 - Sedláčková 16, Dušanič 11, Hillard a Burzová 7, rozhodčí Paulík a Jedlička.

Vítězný finiš