Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V Aradu před kamerami

CEWL finišuje, ve skupině B vrcholí bitva o dvě postupová místa do Final Four. VALOSUN KP čekají dva nejtěžší protivníci. Nejprve 4.2. Arad a 11.2. Piešťany.


K zápasu 9. kola v rumunském Aradu vyrazily Brňanky už v úterý ráno, v zasněžené Tatabányi se naobědvaly a večer v Aradu je čekalo ubytování v sympatickém hotelu Coandi. S týmem ještě necestovala nová posila Pecková, ani obě Američanky.


Utkání od 18:15 vysílá celostatní rumunská TV a 2 regionální stanice. Cizinkami nabité domácí družstvo ještě ve skupině B neprohrálo a je favoritem. VALOSUN KP ale může Arad zaskočit, před Vánoci na Vodově se hrála zajímavá a vyrovnaná partie (63:69...).

V Aradu před kamerami