Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Na Vodově mládež i ženy

Tradičně na konci prázdnin se do Králova Pole sjíždějí kvalitní mládežnické celky, od pátku 28. srpna do neděle se v halách na Vodově uskuteční 9. ročník VALOSUN Cupu a 4. ročník Memoriálu Marka Šilhana.


Turnaj mladých basketbalistek doplní každý den i souboje žen. V pátek se VALOSUN KP v prvním utkání nové sezony střetne s maďarským Gyorem (19.15), půjde o duel účastníků Eurocupu! V sobotu se brněnské ženy střetnou s Ružomberokem (18.45), nedělní odveta se slavným slovenským soupeřem začíná ve 13.45.


V kategorii kadetek se představí družstva SŠMH, Prostějova, Slovanky, ACS Campions (Rum.) a VALOSUNu KP, v turnaji juniorek pořádající VALOSUN KP prověří postupně SŠMH, Prostějov, Gyor a Źďár n. S. V pátek startují zápasy v obou halách na Vodově ve 13.30, v sobotu v 9.30, v neděli v 8.15 hod. (podrobný rozpis je k rozkliknutí pod článkem).


Ceny pro všechny účastníky věnovalo statutární město Brno a generální partner klubu VALOSUN a.s. Záštitu nad celou akcí převzala 1. náměstkyně brněnského primátora ing. Klára Liptáková.

Na Vodově mládež i ženyNa Vodově mládež i ženyNa Vodově mládež i ženyNa Vodově mládež i ženy