Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Proti dravému mládí

Ve druhém kole ŽBL se VALOSUN KP představí premiérově v domácím prostředí, přivítá BA Karlovy Vary. V úvodním dějství se těmto týmům dařilo rozdílně: Brňanky smetly Ostravu, Západočešky podlehly eurocupovému Nymburku 49:70.


Nicméně nově poskládané družstvo s novou temperamentní trenérkou M. Kramer drželo s favoritem krok, ještě v poločase byl stav 30:30. "Karlovy Vary to pěkně řežou, je třeba hrát zodpovědně a nepomáhat jim chybami," prozradil recept na lázeňský celek nymburský kouč Dan Kurucz.


Na jaře se Karlovy Vary zachraňovaly v baráži, v této sezoně se chtějí chvostu tabulky vyhnout. Aktuální Basketbalová akademie Karlovy Vary je plodem spolupráce s BA Sparta, příležitost v ŽBL budou dostávat mladé talentované basketbalistky. Takže v Králově Poli si ve středu 23. října od 17.30 hod. diváci prohlédnou např. odborníky opěvovanou pivotku Julii Reisingerovou. Jenže i v brněnském dresu vyběhnou na hřiště kvalitní basketbalistky a měly by nejen splnit roli favorita, ale i potěšit hrou své příznivce. 


Pro ty je opět připraven doprovodný program s basketbalovou tombolou (nově např. se 100% Inca Collagenem z mořských ryb v hodnotě 1.260,- Kč) a také prodej sezonních permanentek, které zahrnují i Eurocupové zápasy za akční cenu 190,- Kč!

Proti dravému mládí