Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Povedeme i po sobotě?

VALOSUN KP Brno vede tabulku Bonver ŽBL i extraligu juniorek s převážně vlastními odchovankyněmi. A zahraničními hráčkami notně posíleným soupeřkám z Trutnova má oplácet vyřazení z minulého čtvrtfinále. Co víc by mělo naše příznivce vyburcovat k návštěvě pěkné královopolské haly Vodova? Navíc příští domácí utkání (EuroCup: VALOSUN – Miškolc) se uskuteční až na státní svátek 28. října….!


Po třech zářijových kolech zůstává v Bonver ŽBL pouze trojice neporažených. A protože ve 4. kole nehrají hned dva z nich (USK a Nymburk), svoji stoprocentní bilanci musí aktivně hájit jen VALOSUN KP. Dá šanci Kaře chytit se po nepovedeném nedělním utkání s Nymburkem, nebo se nadále bude vyhřívat na čele?


Trutnov v této sezoně spoléhá na cizinky, vrátila se rozehrávačka Russell, pod košem narazí brněnské pivotky na další Američanku Cady a Fall ze Senegalu. Na křídle hrají Slovenka Nagyová a Miloševič z Černé Hory. Samozřejmě trenér Rešetár nezapomene na zásluhy basketbalistek, které pomohly k jarnímu bronzu: Ovsíkovou, Pazderovou a Prokešovou. Sázkové kanceláře favorizují domácí, ale nevyzpytatelný protivník z Podkrkonoší umí pod Špilberkem zahrát.


A jedna zajímavost: do dějin Bonver ŽBL se může dále zapisovat královopolská Veronika Vlková, která se v posledním zářijovém duelu posunula na desáté místo mezi československými a na třetí příčku mezi českými ligovými střelkyněmi. Její součet 5851 bodů přebil 5847 J. Stejskalové! 


Příznivci fotbalové Zbrojovky a házenkářů KP mají po předložení permanentky, či sobotní vstupenky na jejich zápasy - vstup ZDARMA (naši naopak na házenou). Ihned po ligovém duelu žen (16:30) sehrají úvodní extraligový zápas této sezony kadetky U17 (18:45 - Strakonice) a ve vedlejší staré hale i mladší žákyně U14 (19:00 - Havířov).


Těšíme se na vás v hledišti!


Článek brněnského Deníku s audio rozhovorem s Marianem Svobodou - ZDE: http://brnensky.denik.cz/ostatni_region/tabulku-si-ted-na-pamatku-vyfotime-smeji-se-ve-valosunu-20150930.html

Povedeme i po sobotě?