Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Pátek místo neděle

Místo neděle si zahrají basketbalistky VALOSUNu KP ve Strakonicích už v pátek. Oba kluby se dohodly na předehrávce utkání 8. kola Bonver ŽBL, začátek je v 17.45 hodin. Brněnská děvčata tak budou mít více času na přípravu na středeční eurocupový duel s Miškolcí.


U19 Chance, jak se v této sezoně jmenuje strakonický celek, je složený převážně z mladých basketbalistek. Zatím v nejvyšší soutěži pouze prohrává, s bilancí 0/6 je poslední. Ale v minulém kole se družstvo U19 Chance představilo v dobrém světle v Nymburce a potrápilo favorita. Takže VALOSUN KP nemůže nic podcenit! Trenér Svoboda v přípravě upozorňoval zejména na bosenskou rozehrávačku Vrančič, mladé Krejčovou a Gaislerovou a zkušené Drachovskou a Košatkovou.


Brňanky v průběhu týdne zapomínaly na nedělní nadílku na Slavii, impulsem pro tým by měl být příchod americké posily pod koš. Ta se ještě na jihu Čech nepředstaví, premiéru bude mít až v Eurocupu. V minulosti se ve Strakonicích VALOSUNu KP dařilo, favoritem je i v pátečním duelu.

Pátek místo neděle