Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Přepínání na Hradec Králové

Naplno běží Euroliga, začal EuroCup i CEWL, pokračuje Bonver ŽBL. Dění pod ženskými koši jde do obrátek! VALOSUN KP teď bude přepínat z EuroCupu na domácí ligu a naopak. Po nádherném, byť nakonec hořkém souboji s Miškolcem se Brňanky musejí soustředit na tradičního rivala z Hradce Králové. Šlágr 9. kola začíná v sobotu v hale na Vodově už v 15:30 hodin.


Na jaře se Lvice vyhřívaly na výsluní, zahrály si finále ŽBL. Kádr doznal změn, odešly Lichtarovič (v Brně nastoupila ve středu za Miškolc) a Pochobradská, absentuje Hartigová, po pauze se vrátila Stará. Na východě Čech nezvykle ve větší míře dostávají šanci cizinky (Bura, Lehtoranta) a tým kolem Křížové či Zavázalové se zatím spíše seznamuje.  Má na kontě tři porážky, šťastnou výhru s Žabinami a je pátý, VALOSUN KP hned za ním šestý. 


Pokud domácí basketbalistky (premiérově v Bonver ŽBL nastoupí nová posila, americká pivotka Lenita Sanford) zopakují výkon z EuroCupu, tak se mají brněnští příznivci na co těšit a třeba bude i třešnička na dortíku - vítězství nad vyhladovělým soupeřem. Lvice totiž už dvě kola po sobě nevyhrály! 


V předzápasech se na Vodové představí od 12:15 kadetky U17 a od 14:00 starší žákyně U14 - obě mládežnické kategorie VALOSUNu KP Brno se střetnou s Prostějovem.

Přepínání na Hradec Králové