Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Z Neapole do Ml. Boleslavi

Už na začátku listopadu se Bonver ŽBL přiblíží polovině základní části, v 10.kole se šestý VALOSUN KP vydá v neděli do Mladé Boleslavi. Nevýrazné výsledky v posledních pěti zápasech (1výhra/4 porážky) se Brňankám vůbec nelíbí a chtějí ji ukončit.


Jenže obecně podceňovaná desátá Slovanka má za sebou slibné středočeské derby s Nymburkem (58:71) a zdá se, že její forma stoupá. Trenér Toušek se na hrišti opírá o zahraniční posily Srbky Gobeljič a Brajkovič a na 196 cm vysokou Warner z Trinidadu, z českých basketbalistek je nepříjemná střelkyně Minařovičová a pod košem Vorlová.


Hráčky VALOSUNu KP se v sobotu oklepávaly z náročné eurocupové cesty z Neapole a po obědě si zatrénovaly ve staré hale na Vodově (novou halu obsadil florbal). V Mladé Boleslavi vyběhne v neděli od 16 hodin na zdější palubovku stejná sestava jako v PalaVesuvio, podle bookmakerů je favoritem zápasu hostující družstvo (3,6x1,3). 

Z Neapole do Ml. Boleslavi