CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Domácí v roli favorita

Přesně do jednoho měsíce jsou roztažená poslední čtyři kola základní části Bonver ŽBL. VALOSUN KP se ještě potká s U 19 Chance, Hradcem Králové, Slovankou a Žabinami. Papírově slabší soupeř čeká na čtvrté Brňanky v sobotním  19. kole, v Králově Poli se střetnou s posledním družstvem tabulky U 19 Chance (16.30 hod.).


Mladá strakonická děvčata (Gaislerová je osmou nejlepší střelkyní soutěže s průměrem 14,8 b. na zápas) odehrála několik vyrovnaných utkání, nicméně připsala si pouze jediné vítězství nad Ostravou. Skupina o udržení tým U 19 Chance nemine, zřejmě ani baráž.


V prvním duelu na jihu Čech zvítězil VALOSUN KP 93:39 a v sobotu je také jasným favoritem. Tuto roli si družstvo trenéra Mariana Svobody vyzkoušelo ve středu v ČP, kdy s přehledem porazilo Tišnov o 49 bodů.


Při příznivém průběhu nebude domácí kouč přetežovat opory, příležitost dostanou i juniorky, chybět bude nemocná Kopecká. Už ve středu totiž VALOSUN KP hraje čtvrtfinále ČP v hale Rosnička se Źabinami, v sobotu 13.2. nastoupí k důležitému ligovému zápasu v Hradci Králové.


V první lize má VALOSUN KP B za úkol dvakrát zvítězit a posílit šanci na první osmičku, v sobotu 6. února hraje na Vodově s Pardubicemi (14), v neděli s Pečkami (10).

Domácí  v roli favorita