Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Opět do Německa

Po středečním vyřazení z EuroCupu německým Kelternem dostal tým KP Brno nabídku ke startu ve Středoevropské lize (CEWL). Klub z Králově Pole je zakládajícím členem této soutěže a chyběl jen v loňském ročníku, kdy úspěšně bojoval ve skupinové fázi EuroCupu.


Takže Brňanky se určitě do třetí nejvýznamnější soutěže FIBA Europe opět přihlásí, ve skupině KP narazí na německý USC Freiburg, tedy další celek, který marně usiloval o postup z kvalifikace EuroCupu... Na trio je doplní legendární slovenský tým - MBK Ružomberok (několikanásobný mistr a účastník Euroligy), družstvo z Liptova na začátku září startovalo i na Memoriálu M. Šilhana v hale na Vodově.


Zajímavostí je, že se ve druhé skupině premiérově představí klub z Chorvatska Kvarner Rijeka. Soutěž začne začátkem listopadu a vyvrcholí turnajem Final Four v březnu.

Opět do Německa