Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Dohrávka v lázních

Pro změnu na západ se basketbalistky KP vydají v dohrávce 17. kola ŽBL. Poté co se v noci na čtvrtek vrátily z Ružomberoku z duelu Středoevropské ligy (CEWL), tak tentokrát zamíří do Karlových Varů. V MS KV Arény ja začátek stanovený na 15.30.


"Přijede jeden z horkých kandidátů na umístění v první trojici, Brno potvrzuje dobrou formu v lize i CEWL. Našemu týmu se první vzájemné utkání v Brně vůbec nepovedlo a odnesli jsme si porážku 60:91. Nyní potřebujeme aby hráčky odevzdaly více než stoprocentní výkon, který by vedl k zisku tolik potřebných bodů k boji o účast v play off," píše se na stránkách lázeňského klubu.


Karlovy Vary jsou zatím deváté a s Ostravou se budou do konce základní části přetahovat o osmou příčku. Trenérka M. Kramer má problémy se zdravotním stavem kádru, otazník visí nad startem Pohůnkové a kapitánky Kušlitové. 


Brňanky by naopak chtěly zaujmout místo v první čtyřce, na jejich zaváhání čekají zejména Nymburk a Slavia. Trenér Svoboda dobře ví, že v Karlových Varech se vše točí kolem osy Andělová, Kušlitová a Reisingerová a tak příprava směřovala právě tímto směrem.


Sázkové kanceláře favorizují celek KP, nicméně náročný program Brňanek se může na jeiich výkonu podepsat. Doufejme však, že KP natáhne svoji novoroční vítěznou sérii!

Dohrávka v lázních