Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Šichta při jubileu

Jen dvě dějství zbývají do konce dlouhodobé části ŽBL. Ovládne ji USK Praha, zato Slovanka, Technic a U19 Chance se do play off nepodívají. A o zbylé pozice se stále hraje - i v 21. kole. Tým KP Brno se představí v sobotu v Trutnově.


Pro Trutnov je sobotní utkání jubilejním, půjde o jeho 700. zápas v nejvyšší soutěži. Čeká se nápor diváků a tedy bouřlivé prostředí. Stejně jako v minulém kole Brňanky narazí na účastníka blížícího se Final4 ČP, se Slavií si před týdnem poradily, v Trutnově to bude těžká šichta. Bookmakeři důvěřují mnohem více hostům, kurzy na vítězství obou soupeřů se pohybují  v relaci 4,2 x 1,22.


Východočešky se opírají o velezkušenou osu Hindráková, Prokešová, Vacková, rozehrály se cizinky Boudreau a Bouman. Trutnov dokázal doma už porazit Handicap a Slavii a je v tabulce sedmý. V prvním vzájemném střetnutí v listopadu v Brně zvítězil celek KP 74:58.


Domácí basketbalistky vědí, že už nemohou být horší než sedmé po základní části (ještě však mohou přeskočit Handicap), páté Královo Pole (zápas s USK 1.3. k dobru) útočí na třetí příčku! Atraktivní duel začíná v 17 hodin.

Šichta při jubileu