Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Stephanie předávala ocenění

Americká opora královopolských basketbalistek Stephanie Madden předávala ocenění v Řečkovicích - tedy v nedaleké městské části, ve které během angažmá v KP bydlí.


Pozvána byla jako sportovní osobnost od starosty MČ a našeho příznivce Marka Viskota a od zastupitele i hlavního organizátora akce Sportovec roku MČ Řečkovice a Mokrá Hora 2016 - Richarda Foltýna.


Atmosféra této tradiční ankety i díky ní byla ve velkém sále radničního zámečku velice příjemná a Stephanie docela výřečná ("a to jsme tu už měli i upovídaného Petra Švancaru..." - trefně podotknul starosta Viskot, který pohotově zvládl i roli překladatele).


Vítězem a sportovcem roku v sousední městské části se stala účastnice OH v Riu a evropská medailistka - Adéla Hanzlíčková (zápasnický oddíl TAK Hellas Brno), která spolu s pohárem obdržela i dárkový poukaz od partnera akce i našeho klubu - Sportareálu Družstevní.


Po skončení pozval předseda místní sportovní komise i našeho oddílu Richard Foltýn všechny přítomné na malé občerstvení do sálu zasedání rady a i zde patřila Stephanie k "nepřehlédnutelným" a končila mezi posledními. Druhý den však již tvrdě dřela v řečkovickém Golds´Gymu v doprovodu "Harryho" - vedoucího našeho "Kénik"  fanklubu...!

Stephanie předávala oceněníStephanie předávala oceněníStephanie předávala oceněníStephanie předávala oceněníStephanie předávala ocenění