Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
16.4.2024 18:00 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
19.4. HK - KP TANY Brno, 21.4. KP TANY Brno - HK
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Vrátí sérii do Brna?

V úterý jsou na programu třetí zápasy semifinále ŽBL. Domácí celky vedou 2:0 a mají výhodu mečbolu! O výhře USK nad Nymburkem nikdo nepochybuje, naopak zvrat by mohl přijít u řeky Labe. Hradec Králové má na kontě dvě těsná vítězství (76:74, 86:76), když družstvo KP Brno doplatilo na zbytečná malá zaváhání, jinak bylo rovnocenným protivníkem.


Ani bookmakeři Brňanky neodepisují, Lvice jsou podle sázkových kanceláří jen mírným favoritem (1,7 - 2,15). Jsou sice o dva kroky napřed, ale ten poslední bývá nejtěžší. Brňanky stále sní finalový sen, výhra v hale Sokola by je posadila na koně a naopak pro případný čtvrtý duel v Brně rozkolísala soupeře.


Co je potřeba z brněnského pohledu zlepšit? Rozhodně obranu. V sobotní bitvě byla hodně prostupná, obdržet 86 bodů ve vlastní hale není dobré vysvědčení! V Hradci Králové začne třetí duel série v 18.30 hod., brněnská výprava vyrazí na východ Čech po společném obědě a s odhodláním čtvrtfinále ještě prodloužit.

Vrátí sérii do Brna?