Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Z romantiky na Vodovu

Sérii přípravných utkání před startem ŽBL zahájí basketbalistky KP Brno v pátek 1.9. soubojem se sousedním MK Technic (18.15). Pokračovat budou 6.9. s Nymburkem a 8.9. s piešťanskými Čajkami, vždy v hale Vodova. Oba zápasy jsou zařazeny do Jersey Cupu žen.


Proti MK Technic nastoupí KP takřka v plné síle, tedy i s posilami Burgrovou, Šujanovou, Prokešovou, Verlíkovou, Andělovou a juniorkami Dudáčkovou a Holubovou, v kádru je i po zranění vracející se Bubeníková. Chybět bude Kopecká, která je na Univerziádě.


Zatímco královopolský celek se připravoval v domácích podmínkách, kolektiv z haly "Morenda" má za sebou perné dny v romantickém koutě Vysočiny, ve Skryjích, kde měl soustředění.


Basketbalistky oba týmů se dobře znají, aktuálně si za hosty zahraje bývalá opora juniorky KP Titzová, trenérky královopolské mládeže Stehlíková a Šívrová i další basketbalistky ze společného prvoligového projektu. V minulém ročníku ŽBL skončil MK Technic na 11. místě. 

Z romantiky na Vodovu