Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

KP přivítá Slovanku

Až ve 4. kole ŽBL se tým KP poprvé představí svým příznivcům. Hala Vodova totiž patřila v minulém týdnu badmintonovému šampionátu. Soupeřem Brňanek bude ve středu 4.10. družstvo Slovanky Mladá Boleslav, začátek je v 17.30 hod.


Slovanka se blýskla výhrou v Trutnově, prohrála po boji s Žabinama a vysoko na Slavii. V sestavě kromě českých opor (Harapesová, Novotná, Motyčáková, Opočenská) figurují i cizinky, zatím se jeví lépe Američanka Middleton než Chorvatka Molnar.


Favoritem utkání je celek KP, který by měl nastoupit kompletní, byť klubový lékař už má práci se zraněními. V minulé sezoně Slovanka  skončila desátá a ve vzájemných duelech příliš nevzdorovala, brněnská děvčata si dvakrát s chutí zastřílela (101:51 a 115:40). U pokladny v hale budou k dispozici za výhodnou cenu permanentky na celou sezonu, tedy ŽBL, EuroCup a ČP!

KP přivítá Slovanku