Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Po U19 Chance čeká na KP Wasserburg

Generálkou na středeční vstup do EuroCupu je pro basketbalistky KP utkání ve Strakonicích. V jižních Čechách se zápas 5. kola ŽBL bude hrát v neděli od 17 hodin a Brňanky jsou vysokým favoritem. 


Mladý tým U19 Chance v minulém ročníku skončil v lize poslední, v nové sezoně nevyhrál, byť  na hřišti silného Nymburku se držel statečně (53:74). Hostující tým přiveze do Strakonic i dvě nadějné juniorky, které zde do léta působily - Dudáčkovou a Holubovou.


Brňanky vedle povinností v domácí nejvyšší soutěži už myslí na středeční eurocupový svátek, v úterý přijede pod Špilberk výprava Wasserburgu! Trenéra Davida Zdeňka i proto trápí marodka, ve Strakonicích stejně jako proti Slovance si zřejmě zahraje kromě marodů celý kádr. Některé mladé basketbalistky tak čeká víkendový trojboj, nastoupí za B družstvo v 1. lize v sobotu v Pardubicích a v neděli dopoledne v Pečkách.   

Po U19 Chance čeká na KP  Wasserburg