Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V poháru proti Ostravě

Poslední dva zápasy v roce 2017 mají před sebou ženy KP. Nejprve se v ČP utkají ve středu s Ostravou, v sobotu v rámci ŽBL s pražskou Slavií. Proti Ostravě jsou Brňanky favoritem, v dalším kole by je čekal v lednu lepší z dvojice Technic - Trutnov.


Pohárová soutěž stejně jako před rokem proběhne bez účasti tuzemského suveréna USK Praha, ostatní celky tak mají šanci získat cenný triumf. Ve třetím kole ČP se představí tucet týmů, z nichž polovina projde do čtvrtého kola. A odtud pronikce trojice do Final 4, doplní je nymburský pořadatel.


Ve třetím kole se pokusí překvapit družstva z 1. či 2. ligy, které vyzvou týmy ze ŽBL (BA Sparta - Slavia, USK B - Hradec Králové a Nusle Karlovy Vary), tři duely jsou mezi rovnými, tedy kolektivy ŽBL (Slovanka-Žabiny, Technic-Trutnov a KP - Ostrava).


S Ostravou se basketbalistky KP střetly nedávno v lize a zvítězily v hale Tatran hladce 75:51. I bez zraněných Burgrové a Prokešové by si měly s protivníkem ze severu Moravy v hale Vodova (od 17.30) poradit a vykročit směrem k Final 4. V únoru 2017 to dotáhly až do památného finále proti Handicapu.

V poháru proti Ostravě