Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Soupeř změnil trenéra

Po vánoční přestávce se opět rozeběhne ŽBL, v tabulce pátý celek KP Brno přivítá v sobotu ve 14. kole od 15.30 hod. desáté Karlovy Vary. Domácí basketbalistky jsou vysokým favoritem, v říjnu v lázních vyhrály 89:67.


Do Karlových Varů se po skončení trestu vrátila k 1.1. zkušená trenérka Marcela Kramer, pykala za ostudný průběh utkání 1. ligy Kralupy - BA Sparta... Pod nyní již bývalým trenérem Pavelkou si Západočešky připsaly tři výhry a jsou stále ve hře o osmou příčku a tedy play off.


Největší osobností hostujícího družstva je pivotka Kušlitová (19,2 b. na utkání), dále mohou zlobit rozehrávačka Malečková, tvrdá Pohunková, střelkyně Zuzáková a vysoká Rokošová.


Brňanky přes svátky rozhodně nelenošily, při vytížení hal Vodova si zatrénovaly i v sokolské hale na Kounicově. V sobotním utkání chtějí po dvou předvánočních porážkách s USK a Slavií opět najet na vítěznou vlnu.

Soupeř změnil trenéra