Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V pátek s Ostravou

Po reprezentační přestávce pokračuje ŽBL 18. kolem, KP Brno hostí v pátečním předehrávaném střetnutí v hale Vodova SBŠ Ostrava (17.15). V tabulce pátý domácí celek je jasným favoritem, desátá Ostrava má na kontě pouze tři výhry.


V říjnu zvítězily Brňanky na severu Moravy 75:51. Ostrava dorazí pod Špilberk zřejmě v české sestavě, tedy už bez Američanek. I s nimi totiž v lize moc úspěšná nebyla a tak trenér T. Jány bude sázet na vlastní mládí.  


Družstvo KP trénovalo v dlouhé pauze většinou v neúplném složení, s reprezentačními výběry se připravovaly v rámci kvalifikace ME Šujanová (ČR) a Remenárová (SR).


Pro Brňanky bude utkání se SBŠ poslední a  jedinou přípravou na Final 4 ČP (25.-26.2.).  

V pátek s Ostravou