Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Jak zastavit Vaughn?

Na začátku je semifinalová série ŽBL Nymburk - KP, stav je 1:1. Nicméně výhra ve třetím vzájemném duelu ve středu v nymburském Sportovním centru už nabídne jednomu z družstev mečbol! Očekává se zase urputný boj, důležité budou maličkosti.


Nymburskému trenérovi Kuruczovi se v sobotu v Brně vyplatila sázka na menší, ale rychlejší sestavu, takže lze předpokládat, že u Labe nastoupí domácí v úvodu bez Linskens, ale s Vaughn pod košem, dále s vysokou Chomenčuk a "malými" Mircovou, Gallasovou a Wells. Ubránění americké snajperky bude asi nejdůležitější úkol Brňanek.


Ve čtvrtfinále proti Slovance Vaughn zrovna nezářila, jenže v hale Vodova nastřílela nejen 33 bodů, ale při své krasojízdě měla i 12 doskoků a 12 získaných faulů. Přitom sama si připsala jen jednu osobní chybu... "Nechali jsme Vaughn rozehrát, a to se nesmí opakovat. Není na co se šetřit," burcuje své děvčata trenér KP David Zdeněk.


Brněnského kouče mrzelo i neproměněných šest tutovek, špatné doskakování a mdlý výkon do přestávky. Středeční cesta z Moravy do středních Čech mohla být veselejší, jenže stíhačka ve druhé půli nevyšla. Ale i tak je pozice KP před pokračováním semifinále solidní, v Nymburku se týmu daří, tak proč znovu nedobýt tuto basketbalovou baštu!


Začátek zápasu je ve středu v 19 hodin, v 15:00 u hlavního vchodu haly Vodova bude přistaven autobus zdarma pro královopolské fanoušky...!

Jak zastavit Vaughn?