Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Starší žákyně následují mladší...!

Týden po postupu mladších žákyň U14 na MČR do Strakonic (26.-29.4.) - je o tomto víkendu následovaly "last minute" i starší žákyně U15...!


"Nejprve se holky musely probojovat do extraligy a postoupit ze základní části nejhůře ze čtvrtého místa, až na několik zaškobrtnutí jsme se do zmiňované extraligy probojovaly celkem hladce.


Extraliga byla těžkou zkouškou, ve které jsme museli dohnat resty ze základní části. To se nám však podařilo na výbornou (důkazem jsou i 2 vítězství v závěrech zápasů, které jsme zvládli a které nám nesmírně pomohly). Holky v poslední dvojičce ukázaly týmového ducha a řadu pěkných basketbalových akcí.



Chceme dokázat, že na MČR nejedeme pouze do počtu, ale že chceme zabojovat o každé vítězství."


Róbert Sivák mladší - Kénik DO-TO-HO...!!!


 


Starší žákyně následují mladší...!