Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Jersey Cup podvanácté

Patnáct týmů se představí na víkendovém 12. ročníku basketbalového Jersey Cupu - Memoriálu Marka Šilhana (dříve VALOSUN Cup) v obou halách Vodova. Nejvíce sledovaný bude turnaj žen s eurocupovými zástupci - domácím KP Brno a Ružomberkem (tedy poslední finalisté české a slovenské ligy!), doplní je Piešťanské Čajky, které budou hrát mezinárodní EWBL a CEWL.


Ženy KP tedy odstartují do nové sezony pěkně zostra, krátce po Jersey Cupu je čeká dvojnásobný test v polském Zhořelci s výbornou Slezou Wroclaw.


V turnaji juniorek se představí Žabiny, Slovanka, Gyor a KP, zahrají si každý s každým. Malým mistrovstvím ČR s mezinárodní účastí bude soutěž kadetek - kromě českých týmů se představí i maďarský Gyor a Ružomberok.


Družstva byla rozlosována do dvou skupin, v áčku se střetnou KP, Žabiny, Gyor a Ostrava, v béčku Havířov, Strakonice, Ružomberok a Chomutov. V pátek a sobotu se bude bojovat ve skupinách, v neděli o umístění.


Už tradičně budou v mládežnických kategoriích oceněny nejlepší týmy, vybrána nejlepší pětka, každá z basketbalistek si odnese z Králova Pole hezké tričko od hlavního partnera turnaje.


Turnaj žen - pátek 31.8.:  KP - Piešťany (18.30), sobota: Piešťany - Ružomberok (14.30), neděle:  KP - Ružomberok (14), vždy v nové hale.

Jersey Cup podvanácté