Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Čajky Brňankám neuletěly

Tahákem úvodního dne Jersey Cupu v brněnských halách Vodova byl souboj žen KP Brno s Piešťanskými Čajkami. Domácí tým zápasovou premiéru v nové sezoně zvládl a vyhrál před solidně zaplněnou halou 62:56 (13:15, 29:35, 48:45), nejvíce bodů Madden 11, Stará 9, Sládková, Beránková a Kopecká 8 - Lubin 15.


"Cenné vítězství nad tradičním slovenským soupeřem, který má kvalitní cizinky. Po dobrém vstupu se nám vůbec nedařilo na obranném doskoku a Čajky se utrhly na 17:31. Po přestávce jsme zlepšili defenzívu a přechod do protiútoku což nakonec vedlo k úspěchu. S hráčkami jsme necelý týden spolu a výhra je povzbudivá," řekl trenér basketbalistek KP David Zdeněk. který se teprve v úterý vrátil z úspěšného ME U16 v Litvě.


Vítězný pátek královopolského basketbalu podtrhly také juniorky U19 výhrou 66:57 nad maďarským Gyorem a dva další cenné skalpy přidaly kadetky U17 (Žabiny porazily 74:64 a Gyor 64:40).


Kénik DO-TO-HO...!!!

Čajky Brňankám neuletěly