Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Malý EuroCup v Koniarni

Po odvolání dvojzápasu se Slezou Wroclaw aktuální marodka přece jen umožňuje ženám KP Brno start na turnaji v Ružomberku. Na Liptov vyrazí v pátek devět hráček včetně dorostenek, nejprve se střetnou s pořádajícím celkem, v sobotu s Energou Toruň.  


S celkem Ružomberoku se Brňanky střetly 2. září na Jersey Cupu, atmosféru utkání poznamenalo vážné zranění rozehrávačky KP Gabriely Andělové, MBK zvítězil 77:61. Protože stejně jako MBK a KP i Energa startuje v EuroCupu, tak bude turnaj v hale Koniareň zajímavým testem pro účastníky druhé nejvýznamnější pohárové soutěže!


Polský klub s trenérem české reprezentace Š. Svitkem na lavičce pořádně zbrojí - napočítali jsme 6 cizinek vč. Kanaďanky Fields a Australanky Kunek. V minulém ročníku polské ligy ztroskotala Energa ve čtvrfinále na Sleze Wroclaw.


Program turnaje:


Pátek 14.9. - 16:00 Toruň - Žabiny, 18:30 Ružomberok - KP BRNO 


Sobota 15.9. - 15:00 Toruň - KP BRNO, 17:30 Ružomberok - Žabiny


Neděle 16.9. - 11:00 Ružomberok - Toruň

Malý EuroCup v KoniarniMalý EuroCup v KoniarniMalý EuroCup v KoniarniMalý EuroCup v Koniarni