CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V sobotu první s druhým!

Potřetí za sebou se střetnou basketbalistky KP v ŽBL s tabulkovým sousedem. Po úspěšných bitvách druhého KP se třetím (Žabiny, Hradec Králové) přichází duel prvního USK s druhými Brňankami! Utkání posledních ligových finalistů začíná v SH Královka v sobotu v 17 hodin.


Pražanky se 161 výhrami v řadě jasně vévodí domácí nejvyšší soutěži, v Eurolize mají jistotu play off. Už tak silný kádr s americkou hvězdou Thomas posílila nedávno její krajanka, pivotka Harrison.


Tým USK se v neděli představil v Brně, zvítězil nad Teamstore 112:50. Kvůli zdravotním problémům nastoupil hostující celek se sedmi hráčkami, navíc Březinová přestoupila do polské Toruně. Ale ve středu v Eurolize už byly svěřenkyně trenérky Hejkové pokud jde o opory kompletní, bylo sice znát, že se kolektivem přehnala chřipka, ale výhru nad francouzským Villeneuve to neohrozilo.


Zatímco Pražanky zřejmě úspěšně bojovaly s nemocí, Moravanky se potýkají se zraněními a to je mnohem dlouhobější záležitost... První vzájemný souboj vyhrály v listopadu v Brně obhájkyně titulu 96:63 a i v sobotu v SH Královka jsou v utkání 19. kola favoritem. 

V sobotu první s druhým!