Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

KP na divadelních prknech

Po náročné sérii vítězných utkání vyrazily basketbalistky KP Brno do Městského divadla Brno na muzikál Mamma Mia!, který měly od vedení klubu slíbený za úvodní výhru v evropském poháru.


Po zahajovacím přípitku a za doprovodu celého realizačního týmu i kamer České televize (reportáž Ondry Tomka bude odvysílána v nejbližší BasketMánii) absolvovaly nejenom pestrobarevné hudební představení, ale také společnou děkovačku s účinkujícími a orchestrem před vyprodaným hledištěm.


Pozváním na "prkna, co znamenají svět" vyvrcholila eurocupová spolupráce s oblíbeným brněnským divadlem, při které herci i režiséři navštěvovali basketbalové zápasy KP a při dvou z nich dokonce provedli slavnostní výhoz. 



Poté co GM klubu Richard Foltýn pronesl krátkou děkovnou řeč a kapitánka Sarah Beránková vylosovala jednomu z diváků dárkový balíček se suvenýry, permanentkami a replikou královopolského dresu - si za doprovodu Stano Slováka ještě všichni přítomní prohlédli zákulisí a zapózovali fotografům.


Příjemný nevšední večer byl součástí třídenního basketbalového volna, které Královopolanky zaslouženě dostaly před posledním soubojem tohoto roku na pražské Slávii.


Kénik a MdB DO-TO-HO...!!!

KP na divadelních prknechKP na divadelních prknechKP na divadelních prknechKP na divadelních prknechKP na divadelních prknech