Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

KP opět s Medveckým

Stejně jako v minulé sezóně bude trénovat basketbalistky KP Brno Dušan Medvecký. Vedle žen bude mít na starosti opět i juniorky v extralize. Po úspěšném vystoupení v ŽBL, ČP a EuroCupu se královopolské vedení a 56letý ostravský patriot rychle dohodli na spolupráci i v sezóně 2020/21 s možností opce na další ročník.


„S Dušanem jsme byli spokojení nejenom z trenérského a sportovního hlediska, ale také lidsky. To dokázal i v tomto nelehkém období, kdy loajálně přistoupil na omezenější možnosti, za kterých mohlo k prodloužení kontraktu dojít. Moc si toho vážíme a těšíme se na další spolupráci," pronesl těsně po podpisovém aktu generální manažer KP Brno Richard Foltýn.


V době koronavirové pandemie se nehraje a není jasné, jak budou vypadat na podzim tuzemské ani evropské soutěže pod vysokými koši. "Na ženský a dívčí basketbal jsem si přivykl a těšil se na závěr ligy žen i extraligy juniorek, doufám tedy, že se zdravotní situace postupně zlepší a rád budu v Králově Poli pokračovat v započaté práci a nastolené koncepci," prohlásil Dušan Medvecký.

KP opět s Medveckým