Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Karolína Fadrhonsová do KP

Přes BA Sparta, VŠ a USK Praha (odkud naposledy hostovala ve Strakonicích) míří do KP Brno dvaadvacetiletá Karolína Fadrhonsová (172 cm), která si před dvěma lety vyzkoušela také americkou NJCA v olympijském Salt Lake City.


Stále ještě velká neděje českého basketbalu patří do generace J. Reisingerové, která úspěšně vystupovala v mezinárodních soutěžích a má za sebou také start na ME U16 v Bulharsku (2. místo) a následném domácím MS U17 v Plzni a Klatovech (4. místo).


V hale Vodova má Karolína šanci na oživení (na svůj věk) pozoruhodně dlouhé kariéry, statistici ji totiž uvádějí jako nejmladší basketbalovou debutantku, která do ŽBL nakoukla již ve 14 letech a 10 měsících při barážovém derby BA Sparta - Sparta Praha...!


"Karolína může hrát na pozici jedna či dva, má jistý driblink a dobrý herní přehled," řekl o své bývalé svěřenkyni trenér BA Sparta Ondřej Zajíček. "Do Brna jsem přišla za přítelem a jsem moc ráda, že jsem dostala šanci být součástí tak úspěšného klubu jakým je KP Brno," doplnila Fadrhonsová.


S královopolským týmem už má za sebou individuální i venkovní přípravu a od pondělí 11.5. již trénuje s novými spoluhráčkami v hale, takže Kénik a Karolína - DO-TO-HO...!!!

Karolína Fadrhonsová do KPKarolína Fadrhonsová do KPKarolína Fadrhonsová do KPKarolína Fadrhonsová do KPKarolína Fadrhonsová do KP