Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Talentovaná Paťorková do KP

Členka juniorského reprezentačního výběru a dlouholetá opora Havířova Anna Paťorková má namířeno do KP Brno.

Devatenáctiletá 180 cm vysoká ostravská rodačka v loňské sezoně úspěšně nakročila do ŽBL i evropských pohárů v rámci hostování v týmu SBŠ Ostrava. Účastnice olympiády mládeže v Maďarsku a loňského ME U18 v Sarajevu, prošla všemi mládežnickými reprezentačními výběry České republiky.

Talentovaná univerzálka bude v moravské metropoli mimo basketbal studovat i medicínu, což byl vedle EuroCupu také jeden z důvodů proč si z několika nabídek vybrala právě Královo Pole.


"Děkuji trenérce Raškové a všem spoluhráčkám z Havířova a Ostravy za společně prožité roky, na které budu vždycky ráda vzpomínat. Jsem moc vděčná za příležitost, kterou mi vedení KP Brno poskytlo a těším se na nové spoluhráčky a výzvy, které nás v nadcházejících sezónách čekají," uvedla Paťorková.


"Podepsali jsme nadějnou mládežnickou reprezentantku s citem pro doskok. Věřím, že se prosadí a bude přínosem do budoucna," řekl k příchodu ostravské "kolegyně" hlavní trenér Dušan Medvecký.

"S Aničkou jsme byli v kontaktu už delší dobu a jsme rádi, že si pro další basketbalový i osobnostní vývoj vybrala město Brno a naši královopolskou adresu," doplnil k příchodu Paťorkové GM klubu Richard Foltýn a zároveň dodal, že s největší pravděpodobností jde o poslední doplnění kádru před nastávajícím přípravným obdobím.

Talentovaná Paťorková do KP