Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

JERSEY CUP - Brno 2020

Mezinárodní basketbalový turnaj žen (KP BRNO, Ružomberok, Chomutov), juniorek a kadetek JERSEY CUP 2020 se nezadržitelně blíží (Brno, 28.-30.8.).


Hrát se bude tradičně v nové i ve staré hale Vodova a v tělocvičně VUT Purkyňova, také oblíbený dárek od hlavního partnera je již ve výrobě (dres s logem turnaje pro všechny hráčky). Novinkou letošního ročníku Jersey Cupu - Memoriálu Marka Šilhana (dříve VALOSUN Cup) je souběžně hraný mezinárodní turnaj mužů (Basket Brno, Paks, Levice, Domžale) - více i s rozpisem ZDE: https://basketbrno.cz/brno-open-cup-2020/.


Celé víkendové dění bude opět probíhat s podporou statutárního města Brna a netradičně za přítomnosti kamer České televize, která bude z průběhu této celobasketbalové akce pořizovat aktuální reportáže. Záštitu nad turnajem převzal náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Marek Šlapal.


Počet mládežnických družstev se po odhlášení slovenských a maďarských celků (zpřísněná opatření v obou zemích) podařilo doplnit na konečný počet čtyř účastníků v kategorii juniorek (KP Brno, Ostrava, Žabiny A a B) a na šest týmů v kategorii kadetek (KP Brno A a B, Chomutov, Ostrava, Strakonice a Žabiny).


JERSEY CUP a Kénik DO-TO-HO...!!!

JERSEY CUP - Brno 2020