Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Povedený den na Kraví hoře

Začátek září je vždy spojen s celou řadou náborových a ukázkových akcí, aby jednotlivé kluby mohly rozšířit svoji členskou základnu o nové sportovní nadšence.


Jednou z největších ve městě Brně je už několik let Den sportovních náborů na Kraví hoře, při kterém se pravidelně prezentuje více než 150 místních klubů zaměřených na tradiční i méně obvyklá sportovní odvětví. V letošním hojně navštíveném ročníku (přesně 5895 účastníků...!) zastupovalo náš basketbalový oddíl KP Brno na dvě desítky jeho členů.


Již od deváté hodiny ranní měly náš prezentační stánek na nejvyšším místě celého areálu v pohotovosti mladší žákyně pod dohledem vedoucí SpS Moniky Stehlíkové. Krátce před jedenáctou vyzpovídal na hlavním pódiu populární Michal Chylík za přítomnosti kapitánky elitního týmu žen Sarah Beránkové a odchovankyně Evy Kopecké předsedu KP Richarda Foltýna. Poté se již chopila mikrofonu sympatická maminka malé Evelíny a zavelela k povedenému basketbalovému vystoupení v podání dvanácti zástupkyň královopolské mládeže. Během dne se na stanovišti KP Brno ještě vystřídaly Kája Fadrhonsová i Kája Melichárková a stovky potencionálních přípravkářů, na které se už těší jejich trenérka (pondělí 14:00-15:00, čtvrtek 14:30-15:30, vždy stará hala Vodova) - vicemistryně světa a královopolská odchovankyně Edita Šujanová...!


Na celé obrovské a perfektně připravené ploše "Kraváku" vládla za nádherného počasí báječná sportovní a soutěžní atmosféra. Skvěle zorganizovanou akci (Starez-sport, členka představenstva Marie Paděrová byla osobně přítomna), kterou slavnostně zahájil první náměstek brněnské primátorky Markéty Vaňkové - Petr Hladík a radní pro sport Jaroslav Suchý, navštívil v doprovodu náměstka hejtmana Jihomoravského kraje Marka Šlapala i ministr vnitra Jan Hamáček, který na našem stanovišti při čtvrtém pokusu dokonce trefil trojku.


Kénik a úspěšné nábory DO-TO-HO...!!!


Více také na klubovém Instagramu (kde je i video s vystoupením) a na facebooku - dnes navíc proběhla obdobná akce u nás na Vodovce, příjemné stanoviště jsme měli ve staré hale.

Povedený den na Kraví hořePovedený den na Kraví hořePovedený den na Kraví hořePovedený den na Kraví hořePovedený den na Kraví hoře