Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Ve staré hale a zdarma

Poprvé v letošní nové sezoně (a na nějaký čas také naposledy...) mohou diváci spatřit basketbalistky KP Brno v jejich domácím prostředí. Předcházející dvě utkání nejvyšší české soutěže Renomia ŽBL totiž odehrály na venkovních palubovkách s bilancí 1/1.


V dresu KP se zatím daří zejména novým tvářím Zohnové a Paťorkové, ale svoje si odehrála také patnáctiletá odchovankyně královopolského basketbalu Dominica Hynková. A právě sobotní utkání Jihomoravanek proti Strakonicím (15:30 - netradičně ve staré hale Vodova) bude věnováno všem trenérům, kteří se na výchově tohoto velkého talentu českého basketbalu od přípravky až po ženy podíleli.


„Vzhledem k různým okolnostem nebudou zatím k dispozici vstupenky ani permanentky – na utkání tak mohou do v současné době stanoveného limitu všichni zájemci dorazit zdarma, ale v rouškách a po nezbytném prověření momentální teploty… Také tradičně bohatý doprovodný program z preventivních důvodů rušíme, s výjimkou krátkého přestávkového bloku, který bude věnován Dominice a pozvaným trenérům. Na utkání by neměl chybět ani oblíbený žesťový kvartet, protože domácí hráčky si přejí alespoň epizodně zase zažít co nejlepší atmosféru od fanoušků Kéniku...,“ doplnil GM klubu Richard Foltýn a AKTUÁLNĚ dodal, že pro všechny členy královopolského oddílu a jeho partnery jsou připraveny klubové roušky zdarma a pro zájemce z řad diváků je bude možné pořídit za výrobní cenu 85,- Kč.


Zajímavá událost se ale v sobotu odehraje také v Podolí u Brna, protože od 17 hodin tam ke svému historicky premiérovému utkání nastoupí královopolský C-tým žen, který se za pochodu dává dohromady a vyloučen není ani start bývalých extraligových opor KP v obou dresech...!!!

Ve staré hale a zdarma