Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Na víkend do Rakouska + rozhlasová reportáž...!

Po týdnu domácí individuální přípravy a kondičních tréninků pod husovickým mostem se basketbalistky KP Brno konečně dostanou do haly a na palubovku...!


Vedení oddílu se podařilo zajistit šest tréninkových hodin na tento víkend ve spřáteleném rakouském městečku Mistelbach (v tamním basketbalovém klubu působila i bývalá hráčka KP Angelika Miszkiel - dnes Hendrychová, která pomohla s kontakty na představitele místního týmu).


Nedílnou součástí krátkodobého pobytu kousek za hranicemi, však musejí být společné zdravotní testy všech účastníků, které ve spolupráci s klubovou lékařkou MUDr. Blankou Číhalovou zajišťuje mobilní odběrový tým IFCOR - klinické laboratoře, s.r.o.


"Tímto bych chtěl poděkovat Martinovi Weissenbockovi za vstřícnost s poskytnutím tří tréninkových jednotek a za pomoc se zajištěním ekonomicky dostupného ubytování i stravování. Dárek od našeho partnerského pivovaru Moravia ho nemine a doufám, že se podaří v tomto nádherném vinařském městečku naši basketbalovou výkonnost posunout zase o kousek dál," přeje si hlavní organizátor celé akce Richard Foltýn.


Zajímavou autentickou reportáž před odjezdem basketbalistek KP Brno do Rakouska, přímo ze třetího dne kondiční přípravy pod brněnským mostem u Sportovního nábřeží - pořídil redaktor Radiožurnálu David Nekvinda ZDE: https://youtu.be/LsR66q919AI


Kénik DO-TO-HO...!!!

Na víkend do Rakouska + rozhlasová reportáž...!Na víkend do Rakouska + rozhlasová reportáž...!Na víkend do Rakouska + rozhlasová reportáž...!Na víkend do Rakouska + rozhlasová reportáž...!Na víkend do Rakouska + rozhlasová reportáž...!