Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Zastavíme Lokomotivu?

Do tří dnů je rozložen víkendový program Excelsior ŽBL. Slovanka Mladá Boleslav již v pátek přivítala Frisco Sika Brno, v sobotu se odehrají dva zápasy na Folimance a jeden v Králově Poli, v tradičním nedělním termínu hostí ligový duel Pardubice.

V předposledním kole skupiny A1 nejprve Slovanka přivítala Frisco (63:106). Druhý zápas této skupiny se hraje v sobotu od 15:00 na Folimance, kde domácí ZVVZ USK Praha vyzve trutnovskou Karu. Na stejném místě se bude hrát Excelsior ŽBL už o tři hodiny dříve, v pravé poledne totiž rozehrají svoje utkání 8. kola nadstavbové skupiny A2 týmy VŠ Praha a Sokol Hradec Králové. 


VALOSUN chce potvrdit stoupající formu v sobotním domácím střetnutí s Karlovými Vary, jehož začátek je v 16.30 hodin v MSH na Vodově. Zatím má v této sezoně lepší vzájemnou bilanci lázeňský celek opírající se o Magerčiakovou, Větrovcovou, Hrabákovou a stále usilující o druhou příčku ve spodní skupině právě na úkor basketbalistek z Králova Pole. Posledním zápasem víkendu v Excelsior ŽBL bude nedělní duel Pardubice - Strakonice.


Pohled do historie
Excelsior ŽBL 2010/11 
02.03.2011 Loko K. Vary - VALOSUN Brno 57:47 
22.01.2011 VALOSUN Brno - Loko K. Vary 55:76 
13.11.2010 Loko K. Vary - VALOSUN Brno 56:59 


Excelsior ŽBL můžete sledovat v přímých internetových přenosech na www.tvcom.cz.