Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Změna ve vedení klubu

Z pozice pedsedy pedstavenstva odstoupil po 7 letech Ing. Martin Šibal, ale jeho firma VALOSUN, a.s. bude i nadále generálním partnerem oddílu. Martinovi za vše, co pro klub udlal, DKUJEME, a pejeme hodn štstí v pracovním i rodinném ivot, kterému nyní chce dát pednost.


Na jeho pozici a zárove i generálním manaerem byl zvolen Richard Foltýn (na fotografii), který ji v minulé sezón vypomáhal ve funkci obchodního a marketingového manaera. Nejdleitjším úkolem Richarda bude zejména finanní zabezpeení oddílu a celková prezentace klubu, take dríme palce.


Do ušího vedení jsou ješt zaazeni Marek Šilhan (sportovní manaer) a Jaroslav Michálek (organizaní pracovník). Celkov je ve výboru oddílu 11 osob.


Kontaktní údaje na pedsedu: 


Richard Foltýn


mobil: 724 835 465


fax: 541 212 938


e-mail: foltyn.r@volny.cz


Nový ceník pro všechny typy reklamních partner (generální, významný, hlavní, menší + partner mládee a pestávkového bloku) je pipraven na vyádání a v pípad Vašeho zájmu se budu tšit na osobní jednání.


RF

Změna ve vedení klubu