Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Ženy VALOSUNu zahájily přípravu

První srpnový den začalo dopoledním kondičním tréninkem na Palackého Vrchu přípravné období na novou sezónu 2011/12.


Před zraky celého vedení oddílu se pod taktovkou atletického trenéra Michala Pogányho zapojily do přípravy hráčky našeho Áčka (v čele s nejzkušenějšími - Vlkovou, Boreckou i Kysilkovou), ale i Béčka a na vlastní žádost také exreprezentantka Hana Horáková, která se s námi bude tento týden připravovat na premiérovou sezónu v ruském Jekatěrinburgu.


Na kondiční a poté i herní přípravu již pod trenérskou dvojicí Richard Klein a Zdeněk Janík naváže na konci tohoto měsíce také krátké soustředění ve Svitavách, zakončené na začátku září přípravným turnajem v Olomouci.


Poslední tréninkové období vyvrcholí účastí na velmi dobře obsazeném turnaji v Hradci Králové (9.-11.9.) a předligovou generálkou 17.9. v Šamoríně, protože EŽBL letos zahájíme již ve středu 21.9. domácím zápasem s Pardubicemi (17.30 hodin).

Ženy VALOSUNu zahájily přípravu