Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Mezi hvězdami je i Lucka Kysilková!

Stetnutí basketbalových hvzd z eských palubovek míí do Pardubic u tradin, potetí za sebou. Významnou obmnou je datum konání. Namísto dívjších jarních setkání se exhibice posunula na zaátek roku. Den po 22. kole Národní basketbalové ligy a 18. kole EBL.

V ústedním nedlním (8.1.) zápase mezi výbrem Východu a týmem Západu dojde na setkání ady eských reprezentant se zahraniními, peván americkými, osobnostmi ligy. Tíhodinový program, který zane v 15 hod. v pardubické EZ arén (T4,vysílá ze záznamu) obsahuje i pedzápas mezi mladíky do 23 let a pochopiteln i oblíbené soute ve smeování, trojkách a dovednosti.

Do trojkaského klání a slalomu rozehráva se poprvé v djinách zapojí také hráky z eské nejvyšší soute. A bude u toho i VALOSUN, v nominaci dovednostní soute se toti objevila Lucka Kysilková!


Nominace – Kvis All-Star Game Mattoni NBL 2012

Doprovodné soute


Skills challenge (dovednostní sout)

Mattoni NBL, Východ: - Mattoni NBL, Západ: 

Derek Wright (NH Ostrava) - Tomáš Vyoral (EZ Basketball Nymburk)
Keaton Grant (Astrum Levice) - John Boyer (BK Dín)
Tomáš Macela (Tui Svitavy) - Lukáš Feštr (USK Praha

Excelsior BL, Východ: - Excelsior BL, Západ:

Michaela Stará (Sokol Hradec Králové) - Hana Nezdailová (Slovanka MB)
Lucie Kysilková (Valosun Brno) - Lucie Baláková (BK Strakonice)


Prbh soute: 

Semifinále

Poet úastník: 6 + 4

Pravidla: V semifinále se kadý hrá snaí absolvovat vymenou tra v co nejkratším asovém limitu. Hrá me postoupit k další pekáce a ve chvíli, kdy splní pedchozí úkol. Poadí úkol: 1. Zakonení z dvojtaktu míem z prvního stojanu. 2. Driblinkový slalom s míem ze druhého stojanu. 3. Pihrávka do pipraveného koše míem z driblinku (v pípad nepesného pokusu si hrá bere nové míe ze stojanu). 4. Vsítit dvoubodový koš z oznaeného místa – míe pipraveny na stojanu. 5. Pihrávka o zem do pipraveného koše – míe pipraveny na stojanu. 6. Driblinkový slalom s míem ze tetího stojanu, zakonený košem z dvojtaktu. Do finále postoupí dva hrái s nejlepším asem (nezávisle na píslušnosti k Východu nebo Západu).

Finále

Poet úastník: 2 + 2

Pravidla: Ve finále jsou pravidla totoná. Celkovým vítzem soute Skills Challenge se stává hrá, který ve finálovém kole absolvuje tra v nejkratším ase.

Mezi hvězdami je i Lucka Kysilková!