Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Turnaj poprvé bez Marka Šilhana

V ji obvyklém termínu na pelomu srpna a záí (31. 8. - 2. 9.) se sjídí do Králova Pole elita tuzemského dívího basketbalu. Tentokrát se VALOSUN CUP hraje i jako Memoriál Marka Šilhana. Zakladatel turnaje se 6. roníku nedoil, po tké nemoci v ervenci zemel.


V kategoriích juniorek a kadetek se pedstaví vdy po 8 týmech, nejprve se hraje ve dvou tylenných skupinách, nejlepší dvojice postupuje do semifinále. Boje odstartuje pátení brnnské derby kadetek U17 VALOSUN - BK Brno (9.45 h) v nové hale na Vodov. Od 11.30 h se bude hrát i ve staré hale a v hale VUT na Purkyov. Sobotní a nedlní program na uvedených místech zaíná v 8.00 h, finalové bitvy v nedli v 11.30 h na Vodov, celkem na poadatele eká dávka 40 utkání!


Záštitu nad celým turnajem pevzala námstkyn primátora Ing. Jana Bohuovská, úast na slavnostním vyhlášení pislíbili také pedseda komise sportu Jií Zorník, nová posila Amber Sprague a pedseda oddílu Richard Foltýn. Ceny a drobné dary - mimo poádající oddíl a spolenost Valosun -poskytli také msto Brno a Jihomoravský kraj.


Rozpis utkání VALOSUN CUP 2012 najdete (stáhnete) ZDE (kliknte).