Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V ČP o Final 6

V Českém poháru basketbalistek vrcholí základní část, trojice zápasů Trutnov-DSK Basketball (16.1.), VŠE - VŠ a VALOSUN KP - Hradec Králové určí postupující do Final 6. Zde mají jistou účast poslední finalisté, přidá se úspěšná trojice z pavouka a jeden tým na divokou kartu, kterou přidělí ČBF.


Podle postavení v tabulce ŽBL jsou favority na postup Trutnov, VŠ a Hradec Králové. Byť v nedávném říjnovém utkání  na Vodově Východočešky nepřesvědčily a vyhrály se štěstím po chybě domácích 83:82. V ČP se oba středeční soupeři potkali v únorovém Final 6 ve Strakonicích a tehdy Hradec Králové vyhrál ve čtvrtfinále 92:67. 


Podobná mikulášská nadílka by se Brňankám ve 4. kole  ČP asi nelíbila... Pokud naváží na sobotní výkon v zápase s VŠE, tak mohou vyzrát i na Hartigovou, Mišurovou a spol. Hraje se ve středu 5.12.  už od 16 hodin v Králově Poli - kvůli kolizi s Euroligou v Žabovřeskách IMOS - Bourges. 


 


 

V ČP o Final 6