Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Pozvánka na Divadelní párty

Vážené hráčky, vážení trenéři, rodiče, partneři a přátelé,


basketbalový oddíl VALOSUN Brno vám děkuje za spolupráci v roce 2012 a zároveň si Vás dovoluje pozvat na společný projekt s volejbalovým klubem VK KP Brno a to na Divadelní párty 2013, která se uskuteční v sobotu 12. 1. 2013 od 18:00 hodin v Městském divadle Brno.


Těšit se můžete na slavnostní vyhlášení ankety našeho klubu - Talent, Smolařka, Hráčka a Osobnost roku, ale také na komedii brněnské činohry Zkrocení zlé ženy a na následný raut. Celým programem Vás bude provázet známý brněnský moderátor Michal Chylík.


Základní cena vstupenky je 380,- Kč na celý program, nebo 780,- Kč, což je cena sponzorská (po zakoupení vstupenky v této hodnotě budete uvedeni jako partneři akce). Dohodnutý počet vstupenek pro náš oddíl se rychle vyprodává - rezervace je zatím ještě možná na telefonním čísle 724 835 465.


Na divadelní setkání s vámi se za VALOSUN KP Brno těší


Richard Foltýn - předseda oddílu


 

Pozvánka na Divadelní párty