Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Final 6: Ve čtvrtfinále s Trutnovem

Prodloužený víkend 8. – 10. března bude patřit ženskému basketbalu. Konkrétně boji o první letošní domácí trofej. V Mladé Boleslavi se v rámci Final 6 Basketbalového poháru České pošty utká šestice týmů. Vítězství obhajuje ZVVZ USK Praha.


VALOSUN KP bude bojovat po Final Four CEWL na druhém vrcholném turnaji, stejně jako na Vodově opět narazí na Trutnov... Páteční čtvrtfinále má na programu pouze dva zápasy. Finalisté loňského ročníku, IMOS Brno a USK Praha, jsou totiž nasazeni rovnou do semifinále.


Úvodní dvě utkání tak proti sobě svedou VALOSUN KP Brno s Karou Trutnov (Pá, 16.30) - zápas můžete sledovat ZDE: http://basketbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Cesky-pohar/Pohlavi-Zeny/Sezona-2012-2013/21863-VALOSUN-Brno-Kara-Trutnov.htm. a domácí Slovanku MB s VŠ Praha (19). Brněnský celek v zápase 4. kola základní části ČP přetlačil nečekaně třetí tým dosavadního průběhu ŽBL Hradec Králové! Trutnov postoupil na závěrečný turnaj na úkor DSK Basketball a VŠ Praha si poradily s VŠE Praha. Slovanka MB startuje v turnaji na divokou kartu.


Sobota nabídne ve Sportovní hale v Mladé Boleslavi zápasově nejbohatší program. Nejprve se střetnou dva zklamané celky z pátečního čtvrtfinále o konečné páté místo (12). Poté se již poprvé v akci představí obhájce prvenství USK Praha, který narazí na lepšího z dvojice Slovanka – VŠ (14.30). V druhém semifinále čeká na vítěze utkání VALOSUN KP – Trutnov stříbrný tým loňského ročníku IMOS Brno (17).


Neděle už patří bojům o medaile. Nezvykle brzy, už v 10 hodin dopoledne, se rozhoří souboj o bronz. Očekávané finále má úvodní rozskok naplánovaný na 13 hodin.


Článek o Final 6 ČP z brněnského Deníku - ZDE: http://brnensky.denik.cz/ostatni_region/tri-roky-a-dost-imos-chce-pohar-zpet-20130307.html a z MF Dnes - ZDE: http://basket.idnes.cz/basketbalistky-trutnova-pred-ceskym-poharem-fnu-/zbasket.aspx?c=A130307_120228_zbasket_par

Final 6: Ve čtvrtfinále s Trutnovem