Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
KP TANY BRNO - Sokol Hradec Králové
FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Trenér v posteli, kapitánka u kormidla

Nemilosrdný je termínový kalendář pro elitní basketbalistky. Od pátku do neděle hráčky VALOSUNu KP úspěšně bojovaly na turnaji Final 6 ČP - zajímavý článek brněnského Deníku ZDE: http://brnensky.denik.cz/ostatni_region/basketbalistky-valosunu-si-vytrpely-bronzova-jatka-20130311.html, ve středu 13.3. už musí nastoupit v ŽBL proti Slovance. 


Místo léčení šrámů čeká Brňanky důležitý zápas ve skupině A2. Navíc s chřipkou ulehl trenér Svoboda, takže v úterý byly tréninky a video pod taktovkou kapitánky Borecké... Klub z Mladé Boleslavi pořádal Final 6 ČP, skončil poslední bez výhry, ale v utkáních s VŠ a Trutnovem se Slovanka předvedla v dobrém světle. V A2 se ze čtvrté pozice Slovanka asi výše neposune, takže omlazený tým s výbornou rozehrávačkou Nezdařilovou může hrát na Vodově bezstarostně. Naopak VALOSUN KP potřebuje nutně body v zápolení s VŠ a VŠE o první či druhé místo ve skupině.


V základní části ŽBL prohrály Brňanky na Vodově 73:80, naopak v Mladé Boleslavi si zpříjemnily Vánoce po vítězství 73:60. Ve 3. kole A2 na sebe narazí ještě VŠ a VŠE Praha, duel VALOSUN KP Brno - Slovanka MB začíná v 17.30 hod., ale doporučujeme přijít v mírném předstihu. V hale na Vodově budou vystaveny oba bronzové poháry, které v této sezoně královopolské ženy už vybojovaly v tuhé mezinárodní (CEWL) i tuzemské konkurenci (ČP)! Připraven je také bohatý doprovodný program (tentokrát i v provedení dětí z našich přípravek).


Ve středu odpoledne lze sledovat i odložené utkání extraligy starších žákyň U15 v hale Tesly na Lesné o vršek tabulky: VALOSUN KP - Trutnov (15.45). Po jeho skončení bude zajištěn převoz na Vodovu.

Trenér v posteli, kapitánka u kormidla