CHANCE ŽBL
Nejbližší domácí utkání
2023/2024
3. místo KP TANY BRNO
Holky, trenéři, partneři a fanoušci DĚKUJEM…!!!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Tišnov opět s BA Sparta

V  sobotu startuje semifinalová série 1. ligy basketbalistek  BA Sparta - VALOSUN Tišnov, jde o reprízu loňského semifinále play off. Tehdy 1. května vyhrály Pražanky v pátém rozhodujícím duelu pod Květnicí 63:54 a postoupily do baráže o ŽBL.


V aktuální sezoně oba soupeři v základní části využili ve vzájemných utkáních výhodu domácího prostředí, BA Sparta skončila v tabuce po 22. kolech druhá, Tišnov třetí. Ve čtvrtfinále BA Sparta vyřadila Pečky a VALOSUN družstvo Kralup vždy  3:0.


I tentokrát jsou mírným favoritem Pražanky, ale o Adamcovou, Švrdlíkovou a Vojtkovou z VALOSUNu KP posílený Tišnov bude těžkým oříškem. První dva zápasy v Praze začínají v sobotu 13. dubna v 17, v neděli v 11 hodin. Pokračuje se v Tišnově 27. a případně 28. 4., pátý souboj by byl na programu 1.5. v Praze. Druhou dvojici tvoří Sparta a SŠMH Brno.


Výsledky a statistiky obou zápasů v Praze ZDE:


http://www.cbf.cz/souteze/zapas_136437_soutez_716.html


http://www.cbf.cz/souteze/zapas_136439_soutez_716.html

Tišnov opět s BA Sparta