Chance ŽBL o 3.místo
Nejbližší domácí utkání
21.4.2024 10:30 hod
Bronzový mečbol: KP TANY BRNO - Hradec Králové
+ FAMILY DAY - děti, soutěže, hry, dárky a maskoti
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

V hale SSK vládl VALOSUN

Nečekaně vysokým rozdílem (96:49) zdolaly tišnovské basketbalistky celek SŠMH Brno a před závěrečným zápasem baráže o ŽBL se posunuly na postupové druhé místo tabulky. Odveta se hraje  v sobotu v 17 hod. v hale Rosnička v Brně.


V Tišnově bylo brzy rozhodnuto, v 7. min. svítil na světelné tabuli haly SSK stav 23:5 a sousedskému derby jasně vládla místní rezerva VALOSUNu. K neudržení byla domácí rozehrávačka Brhelová, nastřílela 28 bodů (4 trojky), ale pochvalu zaslouží i ostatní. Rozdrtily tým s euroligovými basketbalistkami z BK IMOS, které se pyšní také finalovou účastí v ŽBL.


Hostující družstvo zaujalo snad jen tříbodovou trefou z půlky těsně před přestávkou. Cenné vítězství však musí potvrdit Tišnov ještě v sobotu: počty jsou jasné, kdo v odvetě uspěje, získá právo postupu do ŽBL společně s DSK Basketball.


VALOSUN Tišnov - SŠMH 96:49 (23:7, 43:22, 70:37)


Všechny výsledky, statistiky, tabulka a rozpis baráže - ZDE: http://www.cbf.cz/souteze/rozpis-utkani/rozpis_2123.html


Článek z brněnského Deníku ZDE: http://brnensky.denik.cz/ostatni_region/brno-chce-do-ligy-tisnov-vaha-20130516.html

V hale SSK vládl VALOSUN