Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Tišnov těsně třetí

Baráž o ŽBL vyvrcholila zápasem SŠMH - Tišnov v hale Rosnička v Brně - Žabovřeskách. Domácí celek s reprezentantkou Hanušovou z BK IMOS v sestavě získal rozhodující náskok  po třináctibodové šňůře na 34:21. Hostující družstvo mělo pak šance na zvrat, výsledek 64:57 však posunul mezi elitu Brňanky. 


Po přestávce se VALOSUN několikrát bodově přiblížil (40:36, 60:57), ale tým SŠMH vítězství a postup uhájil. Tišnovským basketbalistkám patří uznání za výkony v celé sezoně, když vyhrály 1. ligu a v baráži o ŽBL skončily těsně třetí. Kromě posil z Králova Pole (Adamcová, Sedláková, Švrdlíková a Vojtková) se mohli trenéři Svoboda, Strmiska a Janík opřít o Brhelovou, sestry Šívrovy, Kubínovou, Burešovou, Knoflíčkovou, zkušenosti mezi ženami sbíraly  juniorky Maturová, Šišková, Bučková, Němcová a Slezáková. 


SŠMH - VALOSUN Tišnov 64:57 (14:15, 36:23, 52:39)


Konečné pořadí: 1. SŠMH 10, DSK Basketball 10, 3. Tišnov 9, 4. Pardubice 7. První dva celky mají právo na postup do ŽBL.

Tišnov těsně třetí