Chance ŽBL, PLAY OFF
Nejbližší domácí utkání
(Neděle 31.3.2024 10:30)?
KP TANY Brno - Levhartice Chomutov (5.čtvrtfinále)
A nebo postup v pátek 29.3. od 19:00 v Chomutově…!
ŽBL - Ženská basketbalová liga ČP Nilfisk FIBA Europe - oficiální stránky Evropské basketbalové federace Euro Cup ČBF - Česká basketbalová federace ČBFJM - Česká basketbalová federace Jižní Moravy Hrajeme spolu Jihomoravská krajská unie ligových klubů
JMK - finančně podporuje činnost klubu
Teplárny BrnoOKNOSTUDIOFizer GroupKrematorium zvířat BrnoAutobusová doprava HliněnskýJUMPPARKSmartLifeVOLANSKY fashionSportareál DružstevníIFCOR - klinické laboratořeBasket - obchodSAKO BrnoAtlas-media3S.CZNÁSKOKTSBGymnázium Slovanské nám.SOU Čichnovatenis horovabadminton kovařovicovaSmileOpticHsportFOR LIFE - MADAGAAtelier HabinaBrněnský DeníkTV Brno 1Kam za sportem v Brně?YeahrbaEnergie MMAutoPalace BrnoMoltenMoltenCollallocaaska group

Začínají na Vondřička cupu

Poté, co se představily na VALOSUN Cupu mládežnické celky z Králova Pole, tak se vydávají do prvních bojů v nové sezoně i ženy. Tým kouče Mariana Svobody čeká přípravný turnaj ve Strakonicích (7.-8.9.).


Na Vondřička cupu 2013 (koná se na počest osmdesátin M. Vondřičky, nestora místního basketbalu) se Brňanky střetnou v sobotu s Karlovými Vary a Šamorínem (18.30), v neděli s domácím družstvem (13).


VALOSUN KP už pocestuje i s americkými basketbalistkami. Ze San Diega se vrátila po prázdninách pivotka Amber Sprague a s ní přiletěla ve středu ze stejné destinace i rozehrávačka Dominique Conners, dost připomínající hvězdu ŹBL minulé sezony A. Fontenette. Ta zakotvila v Itálii. Zajímavostí bylo, že se na letišti v Praze obě odbavovaly s fotbalovými legendami - Haškem, Bejblem, Bergrem a Maierem, vracejícími se z golfového turnaje.


Podrobnosti z turnaje ve Strakonicích - ZDE: http://www.basketst.cz/clanky/a-tym/novinky/

Začínají na Vondřička cupuZačínají na Vondřička cupuZačínají na Vondřička cupu